Mėsainių bandelės
Aprašymas

Trumpa mėsainių istorija

Valgydami mėsainius, greičiausiai nedaugelis susimąsto, nuo ko prasidėjo ši greito maisto mada ir iš kur ji atsirado. Kiek daugiau nei prieš šimtą metų, mėsainiu buvo laikomas tiesiog mėsos maltinukas įdėtas tarp dviejų duonos riekelių. Taip, ne tarp bandelių mėsainiams, bet tarp duonos riekelių. Taip buvo daroma dėl patogumo ir galimybės valgyti rankomis. Manoma, kad tokį patiekalą į Ameriką atvežė imigrantai, kilę iš Vokietijos miesto – Hamburgo. Mėsainiai išpopuliarėjo mugėse dėl patogaus valgymo būdo. Vėliau patiekalas tobulėjo ir buvo sugalvota maltinukus dėti į specialias bandeles mėsainiams, pradėta gardinti papildomais ingredientais. Dėl didesnės bandelių kainos bei papildomų ingredientų išaugo ir mėsainių savikaina. Taip palaipsniui paprastas užkandis tapo plačiai žinomas ir mėgiamas visame pasaulyje, pradėjo kurtis vis daugiau užkandinių, kurių pagrindinis patiekalas – mėsainis.

Mėsainių bandelės svarba

Šiais laikais didelė mėsainių pasiūla verčia smarkiai padirbėti pardavėjus, kad klientui būtų pasiūlytas išskirtinis skonį už prieinamą kainą. Niekam ne paslaptis, kad mėsainio skonis priklauso ne vien nuo tokių jo ingredientų kaip maltinukas, salotos, padažas, kitos daržovės, bet ir nuo mėsainio bandelės. Skanios bandelės suteikia mėsainiui kur kas malonesnį skonį, o minkšta bandelės plutelė suteikia tirpstančio burnoje mėsainio efektą. Mūsų kepamos mėsainių bandelės yra klasikinio amerikietiško stiliaus. Bandelių mėsainiams plutelė pagardinta sezamo sėklomis, kas suteikia papildomą skonį. Bandelės yra purios, minkštos, ypatingo salstelėjusio skonio. Jos puikiai tiks naminių mėsainių ir sūrainių gamybai, o bandelių kaina prieinama kiekvienam.

Kadangi bandelės mėsainiams turi ypatingą reikšmę mėsainio skoniui, mūsų kepamos mėsainių bendelės, Jūsų barkekiu vakarą su šeima, draugais ar giminaičiais vainikuos tobulais ir subtiliu skoniu pasižyminčiais mėsainiais.

Skanios bandelės – skanūs mėsainiai!

Sudėtis / Energinė vertė

Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, CL-SOFT (KVIETINIAI MILTAI, rapsų aliejus, fermentai, antioksidatorius askorbo rūgštis E300), PLUSSA (KVIETINIAI MILTAI fermentas), druska, mielės, cukrus, KIAUŠINIAI, vanduo, margarinas, SEZAMO sėklos.

Energinė vertė 100 g 1057 kJ / 250 kcal
Riebalai 3,72 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,99 g
Angliavandeniai 44,27 g
iš kurių cukrų 0,47 g
Skaidulinės medžiagos 2,35 g
Baltymai 8,77 g
Druska 1,35 g