Apie įmonę
Vaizdingose Sartų regioninio parko apylinkėse, kur tvyro švariausi ir didžiausi Lietuvos ežerai, prieš 25 metus buvo atidaryta duonos kepykla.
UAB Lašų duona yra 100 % lietuviško kapitalo įmonė, šeimos verslas, iš kartos į kartą suteikiantis mūsų klientams galimybę mėgautis natūraliu ir autentišku lietuviškos duonos skoniu. Dėka sukauptos patirties esame lankstūs ir prisitaikome prie kiekvieno kliento individualių poreikių.
Dabar UAB Lašų duona kepykla jau tapusi viena žinomiausių Aukštaitijos ir viso pasaulio duonos ir pyrago produktų gamybos įmonių.
Gamyba
Liaudies išmintis sako, kad duonai skonį suteikia žmogaus rankų šiluma
Nors ir naudojame šiuolaikinius gamybos įrenginius, žmogaus ir duonos ryšį stengiamės išsaugoti. Mašinos užmaišo, iškočioja tešlą, bet gamybos procese prie duonos prisiliečia žmogaus rankos.
Nuolat tobulindami gamybos technologiją, kuriame naujas gaminių receptūras, suteikiame pirkėjų pamėgtiems produktams naujų skonio atspalvių.
Gamyboje nenaudojame jokių cheminių priedų, dirbtinai gerinančių produkto kokybę. Moksliniais tyrimais seniai nustatyta, kad juoda ruginė duona yra lengviau virškinama, jos maistinės savybės geresnės.
Kepykloje įdiegta gilaus šaldymo kepinių gamybos linija, kuri gerokai prailgina produkto galiojimo laiką ir išlaiko visas savybes ir kokybę.
Šaldytus duonos ir pyrago gaminius sėkmingai eksportuojame į Ameriką, Australiją, Islandiją, Kanadą, Kiniją ir Europos Sąjungos šalis: Olandiją, Airiją, Jungtinę Karalystę, Vokietiją, Italiją, Ispaniją, Graikiją, Kiprą ir Daniją.
Dėmesys detalėms
Bendrovė, diegdama modernias technologijas, rūpinasi aplinkosauga, saugiomis darbuotojų darbo sąlygomis, užtikrina aukštą produkcijos ir paslaugų kokybę, o skaidrumu ir pasitikėjimu grindžiami santykiai yra pamatinės vertybės, kurios užtikrina sėkmingą įmonės veiklą.
Aukščiausia kokybė
Ypatingai didžiuojamės šiais juodos duonos kepiniais: firminė Lašų duona, Ajerų, Rygos, Bočių, Jums, Visai šeimai, Palangos duonos. Tai ypač aukštos kokybės gaminiai, paruošti laikantis seniausių gamybos tradicijų ir receptūrų. Šios duonos skonį vertina pirkėjai visame pasaulyje.