Rokiškio „Kefyrinis“ batonas
Aprašymas

Galbūt nustebsite, bet batonai irgi turi savo mados tendencijas. Viena jų – batonas su kefyru. „Lašų duonos“ gaminamas Rokiškio „Kefyrinis batonas“ patiks tiems, kurie ieško ypatingai minkšto ir puraus, šiek tiek salstelėjusio skonio gaminio. Kas yra batonas su kefyru? Tai pailgos formos gaminys, kurio vienas ingredientų yra būtent kefyras. Kitos batono sudedamosios dalys yra klasikinės, tačiau jis papildytas kefyru. Kefyras suteikia gaminiui ypatingo purumo, nuostabią struktūrą.

Tad jei ieškote batono su aukšta energine verte, jis puikiai jums tiks. Šio batono energinė vertė – 325 kcal / 100 g. Šio batono nauda ir universalumas atsiskleis ėmus gaminti – jis puikiai tinka ne tik pusryčių sumuštiniams su sūriu ar mėsa, pietums su sriuba, bet galite tiekti su uogiene ar medumi.

Batono kaina nėra aukšta, tad jį išbandyti galite jau šiandien!

Sudėtis / Energinė vertė

Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai (sudėtyje yra miltų apdorojimo medžiagos askorbo rūgšties), geriamasois vanduo, kefyras (2,5 %), rapsų aliejus, cukrus, kvietinis raugas, kviečių glitimas, mielės, druska.

Energinė vertė 100 g 1375 kJ / 325 kcal
Riebalai 6,39 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,63 g
Angliavandeniai 56,63 g
iš kurių cukrų 5,02 g
Skaidulinės medžiagos 2,31 g
Baltymai 9,3 g
Druska 0,3 g