Bandelės plačiai paplitusios ne tik Lietuvos, bet ir kitų šalių virtuvėse. Prancūziškus ragelius, tikėtina, kad yra ragavęs kiekvienas, o ukrainietiškos bulkutės, liaudiškai vadinamos „pampuškomis“ neretai patiekiamos restoranuose prie sriubos. Lietuviai nuo seno bandeles rinkdavosi ne tik prie sriubos, tačiau ir vakarienei, pagardindami namine uogiene bei užsigerdami pienu.

Mūsų kepykloje sau tinkamą skonį gali atrasti net ir patys išrankiausi, nes „Lašų duonos“ keptos mielinės bandelės, batonai, bandelės, desertinės bandutės bei kiti gaminiai, gaminami iš kruopščiai atrinktų natūralių ingredientų, o patraukli bandelių kaina leis mėgautis skaniomis bandelėmis kiekvienam. Kepiniams kepti naudojami aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, kurie malami nuosavame malūne. Įmonė pati augina kviečius, todėl užtikrina aukščiausią kokybę.

„Lašų duonos“ bandelių ir saldžių kepinių asortimentas labai platus:

  • sluoksniuotos bandelės – jas galite rinktis su džemu arba be jo;
  • riestainiai, kurie tiesiog tirpsta burnoje;
  • bandelės su cinamonu arba karamele pagal skonį kiekvienam;
  • rageliai, tobulai derantys prie pusryčių stalo;
  • keksiukai su razinomis – tobulas pasirinkimas darbe su kolegomis paskanauti prie kavos puodelio;
  • kaimiški sausainiai, kurie savo skoniu ir kvapu nuneš į močiutės trobą kaime;
  • visų pamėgtos bandelės su varške;
  • įvairių rūšių pynės, gardžios ir purios;
  • firminės „Lašų“ bandelės;
  • bandelės su dešrele arba lašinukais padės numalšinti alkį per trumpą pertrauką darbe.

Itin skanios firminės „Lašų“ bandelės, kurios yra apvalios formos, apibarstytos cukrumi. Jos tikra palaima prie puodelio arbatos ar kavos, o vaikams prie jų puikiai tiks stiklinė pieno. Šias lengvas bandeles galima pagardinti uogiene. 

Iš tokio plataus asortimento bet kuris klientas išsirinks sau tinkantį gaminį savo šventei ar pasaldins kasdienybę, o tobulas skonis atpirks visas bandelių kalorijas ir neleis jaustis blogai.