Trapūs ir saldūs kepiniai vadinami sausainiais. Šie konditerijos gaminiai savo savybėmis nuo bandelių skiriasi tuo, kad į juos kėlimui įprastai dedami kepimo milteliai arba soda.


„Lašų duona“ kepa parastus sausainius. Tai natūralūs, kvepiantys vanile konditerijos gaminiai. Tokie lengvi sausainiai – puikus desertas, kai norite pasigardžiuoti su kava ar arbata. O jei norite pajusti nostalgišką vaikystės skonį – pamerkite sausainius į pieną, palaukite kol jis įsigers ir tik tada dėkite į burną. Net nepajusite – imi vieną, o ranka jau siekia antro, trečio... Sveikuolių sausainiai būtų mūsų kepami „Ruginiai“. Jie pagaminti naudojant ruginius miltus ir kefyrą. Visi sausainiai skanūs, pagaminti laikantis tradicijų. Paprastas skonis leis kasdien mėgautis trupučiu saldumo ir trapumo. Sausainių kaina nedidelė, todėl jais mėgautis galite kasdien.