Kiekvienas verslininkas, kurdamas įmonę ar verslą, siekia to, kas geriausia galutiniam vartotojui, bei ieško patikimo partnerio. Duona – itin svarbus kasdienis gaminys verslo pasaulyje. Jos reikia restoranų, kavinių ir viešbučių savininkams bei valdytojams, ją norima patiekti svečių šalių pirkėjams vietinėse parduotuvėse. Tad, jei esate restorano ar parduotuvės savininkas, eksportuotojas, tarptautinio verslo plėtotojas – jums tikriausiai aktualus klausimas, susijęs su šaldyta duona. Tai puikus pasirinkimas, kadangi šviežiai iškepta duona yra užšaldoma vadinamoje „šokinėje“ šaldymo kameroje. Tokiu būdu itin greitai užšalusi duona nepraranda savo savybių. Po atšildymo ji išlieka tokia pat skani ir kvapni, kaip ir ką tik iškepta šviežia duona. Užšaldyti galima tamsią, baltą bei įvairią juodą duoną. Šaldyti duonos gaminiai yra populiarūs ne tik Lietuvoje, nes tai patogus aukščiausios kokybės produktas. Taip yra dėl to, kad duona šaldoma greitai, ir esant žemai temperatūrai. Esant -40 °C temperatūrai, duona užšąla per 3-4 val. Po to ji laikoma ir transportuojama, esant -18 °C temperatūrai. Tokių transportavimo ir šviežumo sąlygų neišpildysite, naudodami nešaldytą duoną.

Jei kyla klausimų, kaip atšildyti šaldytą duoną, skaitykite toliau. Rekomenduojama prieš vartojimą duoną atšildyti kambario temperatūroje per 4-5 val. Tokiu būdu duona bus aukščiausios kokybės. Po atšildymo ją reikia suvartoti per 5 paras.

Šaldytus duonos ir pyrago gaminius sėkmingai eksportuojame į Ameriką, Australiją, Islandiją ir Europos Sąjungos šalis, tad, jei svarstote apie naujos rinkos atidarymą, norite tapti išskirtinės, kokybiškos lietuviškos duonos tiekėju – kreipkitės į mus ir aptarsime jums kylančius klausimus. UAB „Lašų duona“ yra pasirengusi pateikti geriausią bendradarbiavimo pasiūlymą, puikias sąlygas ir, žinoma, visada nepriekaištingos kokybės šaldytus duonos gaminius, kuriais bus nustebinti visi Jūsų klientai ir užsakovai. Šaldytos duonos kaina priklausys nuo gaminių kiekio, tipo.