Aprašymas

Bandelės su lašinukais lietuvių virtuvėje

Dažnam lietuviui bandelės su lašinukais asocijuojasi su močiutės troba, kuri stovi atokiame kaime toliau nuo miesto šurmulio. Kai ryte atsikėlus pasitinka skanių bandelių kvapas, pasklidęs po visą trobą. Tuomet, atėjus į virtuvę, ant pusryčių stalo, sukrautos ką tik iš krosnies ištrauktos ir dar garuojančios bandelės. Toks vaizdinys iškyla įkvėpus ir mūsų kepyklos „Lašų duona“ keptų bandelių su lašinukais aromato. Lietuviai nuo seno mėgo įvairias bandeles. Jas galėdavo atitinkamai patiekti tiek pusryčiams, nes būdavo priimta bandeles valgyti pusryčiams, pasidažius taukuose, tiek pietums, pagardinant sriubą, tiek vakarienei su namine uogiene. „Lašų duonos“ kepykla stengiasi išlaikyti šį nuostabų vaizdinį ir siūlo Jums labai skanias bandeles su lašinukais.

„Lašų duonos“ bandelės su lašinukais

Bandelių kainos ir kokybės santykis neįtikėtinas. Mūsų kepyklos „Lašų duona“ bandelės su lašinukais gaminamos iš kruopščiai atrinktų natūralių produktų: kepimui naudojami aukščiausios rūšies miltai, kurie malami mūsų pačių ir tik iš mūsų pačių užaugintų kviečių, o įdarui naudojami svogūnai ir rūkyti lašinukai, kurių sudėtyje yra net 50 procentų. Mūsų indėlis į bandelių kepimą nuo pat kviečių auginimo daro bandelių kainą prieinamą kiekvienam klientui. 

„Lašų duonos“ bandelės su lašinukais puikiai tiks ir sotiems pusryčiams su arbata, ir kaip užkandis prieš pietus, ir kaip pietų akcentas prie sriubos. Jos pasižymi kepintų lašinukų ir svogūnų aromatu, kuriam sunku atsispirti. Aromatas ypatingai jaučiamas valgant jas šiltas, tad galite pašildyti jas orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje. Ar gali būti kas geriau už kvapnias ir minkštas bandeles? Joms neįmanoma atsispirti!

Sudėtis / Energinė vertė

Tai nemažai energijos suteikiantis produktas, nes bandelių energinė vertė yra 430 kcal / 100 g.

Bandelės su lašinukais. Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, rūkyti lašiniai 50 %, geriamasis vanduo, mišinys mielinei tešlai 20 % (cukrus, bulvių dribsniai, pieno milteliai, kviečių glitimas, druska, pieno išrūgų milteliai, kvapiosios medžiagos, vaisių milteliai, prieskoniai, fermentai, galimi kiaušinių, sojų, riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų), svogūnai, margarinas (augaliniai aliejai (palmių, rapsų), vanduo), kiaušiniai, augalinis aliejus, džiuvesėliai, mielės.

Energinė vertė 100 g 1802 kJ / 430 kcal
Riebalai 23,03 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,81 g
Angliavandeniai 45,71 g
iš kurių cukrų 0,43 g
Skaidulinės medžiagos 1,84 g
Baltymai 9,28 g
Druska 2,84 g